SANY is nummer 6 van de grootste bouwmachine fabrikanten ter wereld

Hier zijn ’s werelds top tien fabrikanten van bouwmachines. Zij bouwen heavy-duty machines, specifiek ontworpen voor het uitvoeren van bouwtaken, meestal apparatuur voor grondwerkoperaties

Nummer 1.
Caterpillar (VS)

Rups Inc is een Amerikaans bedrijf dat machines, motoren, financiële producten en verzekeringen ontwerpt, ontwikkelt, ontwerpt, verkoopt en verkoopt aan klanten via een wereldwijd dealernetwerk. Caterpillar is een toonaangevende fabrikant van bouw- en mijnbouwapparatuur, diesel- en aardgasmotoren, industriële gasturbines en dieselelektrische locomotieven. Het hoofdkantoor van Caterpillar bevindt zich in Peoria, Illinois; in januari 2017 aangekondigd dat het zijn hoofdkantoor naar Chicago zou verplaatsen.

Nummer 2.
Komatsu (Japan)

Komatsu Ltd is een Japanse multinationale onderneming die bouw-, mijnbouw- en militaire uitrusting produceert, evenals industriële apparatuur zoals persmachines, lasers en thermo-elektrische generatoren. Het hoofdkantoor bevindt zich in Minato, Tokyo, Japan. Het bedrijf is gevestigd in 1921. Wereldwijd bestaat de Komatsu Group uit Komatsu Ltd. en 182 andere bedrijven. Komatsu is na Tata Hitachi Construction Machinery de tweede grootste fabrikant van bouwmachines en mijnbouwapparatuur.

Nummer 3.
Volvo Construction Equipment (Zweden)

Volvo CE – is een belangrijk internationaal bedrijf dat apparatuur voor de bouw en aanverwante industrieën ontwikkelt, produceert en op de markt brengt. Het is een ondersteunende en zakelijke regio van de Volvo Group. De producten van Volvo CE bestaan ​​uit verschillende wielladers, hydraulische graafmachines, knikdumpers, motorgraders, grond- en asfaltverdichters, straatstenen, graaf-laadcombinaties, schrankladers en freesmachines. Het Volvo CE-hoofdkantoor is gevestigd in Brussel, België

Nummer 4.
Hitachi Construction Equipment (Japan)

Hitachi Construction Machinery Co. Ltd. is een bedrijf voor bouwmachines in Japan en een bedrijf van de Hitachi-groep. Het is een eersteklas bedrijf dat zowel kleine als grote apparatuur levert aan klanten over de hele wereld voor een gevarieerd takenpakket. HCA zorgt ervoor dat de apparatuur van het hoogste kaliber is en een superieure productiviteit en duurzaamheid levert, met minimale bedrijfskosten.

HCA heeft producten voor alle taken, waaronder graven, laden, dragen, breken, grijpen, snijden, pletten en zeven. Klanten van grootstedelijke bouwvakkers tot grote mijnbouwbedrijven vertrouwen op HCA’s toonaangevende producten en gerenommeerde service en onderdelen om een ​​optimale productiviteit en zuinigheid te bereiken.

Nummer 5.
Liebherr (Duitsland)

De Liebherr Group is een grote fabrikant van apparatuur gevestigd in Zwitserland. Het heeft meer dan 100-bedrijven gestructureerd in tien divisies: grondverzet, mijnbouw, mobiele kranen, torenkranen, betontechnologie, maritieme kranen, lucht- en ruimtevaart- en transportsystemen, werktuigmachines en automatiseringssystemen, huishoudelijke apparaten en componenten. Het heeft een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 42,000, met een omzet van € 9,009 miljoen vanaf 2016. Bij 2007 was het ’s werelds grootste kraanbedrijf.

Nummer 6.
Sany (China)

Sany is een Chinees multinationaal machinebedrijf voor zware machines met hoofdzetel in Changsha, provincie Hunan. Het is de zesde grootste fabrikant van zwaar materieel ter wereld.
Sany heeft een tiental industriële parken en productiefaciliteiten in China, Brazilië, Duitsland, India, Indonesië, en de VS, het bedrijf heeft wereldwijd ongeveer 90.000 mensen in dienst.

Nummer 7.
Zoomlion (China)

Zoomlion is een Chinese producent van bouwmachines en sanitaire voorzieningen. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Zoomlion Science Park in Changsha, Hunan.

Zoomlion is ’s werelds zesde grootste en grootste onderneming voor bouwmachines in China. “In 2008 nam Zoomlion CIFA over, de op twee na grootste producent van betonmachines ter wereld, die op dat moment de grootste Europese overname ooit was van een Chinees bedrijf.

Nummer 8.
Terex (VS)

Terex Corporation is een Amerikaanse wereldwijde fabrikant van oplossingen voor hijs- en material handling voor een verscheidenheid aan industrieën, waaronder de bouw, infrastructuur, steengroeven, recycling, energie, mijnbouw, scheepvaart, transport, raffinage en nutsvoorzieningen. De belangrijkste handelssegmenten van het bedrijf zijn onder meer hoogwerkers, bouw, kranen, material handling & poortoplossingen en materiaalverwerking.

Nummer 9.
Doosan Infracore (Zuid-Korea)

Doosan Infracore is een internationaal bedrijf dat verschillende maten graafmachines, laders en dieselmotoren produceert, van compacte tot grote machines. Doosan Infracore is toonaangevend als een van ’s werelds topmotorfabrikanten op basis van zijn gevarieerde assortiment van multifunctionele producten, die kunnen voldoen aan strengere milieuvoorschriften in de wereld.

Nummer 10.
John Deere (VS)

Deere & Company is een Amerikaans bedrijf dat de belangrijkste fabrikanten is van landbouw-, constructie- en bosbouwmachines, dieselmotoren, aandrijftreinen (assen, transmissies, versnellingsbakken) die worden gebruikt in zwaar materieel en apparatuur voor gazononderhoud.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.